Нашите ресторанти Верига ресторанти с над 19 години традиции в приготвянето на вкусна храна от италианска, българска и световна кухня.
бул. България N49Б
Мистър Пица е една от пицариите на едноименната верига и се намира на бул. България в София. Предлага стилен интериор с прохладна градина и разнообразно меню - пица, паста, супи, рибни и морски деликатеси, барбекю, а всеки делничен ден се предлага и обедно меню. Заведението е подходящо за организирани събития. Mr.Pizza на бул. България ще ви даде уют и спокойствие, а осигурения детски кът ще осигури на децата ви забавления и луди игри и забавления.
бул. Васил Левски N53
Мистър Пица се намира на бул. Васил Левски в град София. Предлага разнообразна италианска и европейска кухня - специалитети, приготвени от професионални готвачи, различни видове паста или пица, телешки стек и пилешко месо, както и многообразие от десерти. През седмицата се изготвя обедно меню. За празненствата на своите клиенти заведението предлага кетъринг. Интериорът е решен в класически стил, а лятната градина и терасата носят истинско спокойствие. Подходящо място е за срещи, бизнес и семейни празненства.
бул. Никола Й. Вапцаров N6
Готови сме да Ви посрещнем на хубава вечеря! Очакваме Ви в новия ни ресторант от веригата. Още по-голям и още по-хубав. Уютен детски клуб, вкусна храна и паркинг. Проектът „завърта“ всичко, както се завърта кристална топка. Градините са качени горе, а небето е свалено долу. Навсякъде са разпилени светулки и отражения.
ж.к. Младост 1, бул.Йерусалим N22
Заповядайте в ресторант Mr. Pizza - Младост, където знаем че една всяка 'дреболия', съпътстваща ритуала 'хранене', е от изключителна важност. Създадохме приказен оазис, в който, необезпокоявани от никакви външни фактори, ще можете да се отдадете на кулинарните си страсти. Готварското изкуство е висша форма на себеизразяване и отдаване на почит към цялото човечество и персонално към всеки един 'консуматор'. Нашите 'кухненски виртуози' знаят как да превърнат хранителните продукти в шедьовър, достоен за стомаха Ви.
Мол Парадайс
Mr Pizza Original е омагьосващ ресторант с площ от 1000 квадратни метра, разположен в мол Paradise, София. Проектът „завърта“ всичко, както се завърта кристална топка. Градините са качени горе, а небето е свалено долу. Навсякъде са разпилени светулки и отражения. Дизайнът е завъртян в Rock&Roll вихър, за да се създаде вълшебен оазис – гурме за всички сетива.
Време за доставка: 40 мин Нормална натовареност
Този сайт използва Cookies!
Продължавайки използването му, се съгласяваш с нашата Политика за използване на бисквитки