Главен пицар

Димитър Добрев

Дългогодишния майсторски занаят за приготвянето на класически пици по автентични италиански рецепти през погледа на Димитър В. Добрев – Гл. Технолог и пицар

Г-н Добрев е опитен технолог-пицар вече над 17 години. През тези години той е работил в много елитни заведения, но през последните шест години от опита си, успява да се докосна до тънкостите в технологията и майсторството за точене и печене на класическата пица. Димитър Добрев има богат опит в разработването на видове теста с разновидни брашна.

Награди и признание:

  • През 2016 г. Димитър Добрев печели Кулинарната купа на България с две първи места:
  • За най - добър пицар
  • Дисциплината - пица акробатика.


От три години се занимава с пица акробатика и това е хобито му.
През 2017 година е част от журито на Кулинарната купа на България за най - добър пицар. Дори през май месец на Димитър Добрев му предстои да участва на международно състезание за пицари в Малта.

От две години той работи във верига пицарии ‘’Mr. Pizza‘’, като главен технолог - пицар. По негово мнение, във веригата се предлага истинска класическа пица за всякакви вкусове. Димитър Добрев вярва, че посоката, в която веригата върви е правилната и за това се влага много любов и има надеждата много хора де се запознаят с истинската класическата пица, и да се докоснат до неповторимият вкус.

Галерия

Този сайт използва Cookies!
Продължавайки използването му, се съгласяваш с нашата Политика за използване на бисквитки
Приемам
+